Rit reserveren

Ritten met Regiotaxi Twente kunnen telefonisch of online worden aangevraagd bij de Regiecentrale.

Online reserveren

Om een rit online aan te vragen klikt u op de knop ‘Online reserveren’ hieronder. Lees de instructie voor het online reserveren van een rit. U heeft een persoonlijk account nodig om online een rit te reserveren. Klik hier om een persoonlijk account aan te maken.

Reserveren voor inwoners van de gemeente Hof van Twente loopt via een andere link : https://hvtvervoer.vervoerwintop.nl/

    

Telefonisch reserveren

Bel met 0900 1814.

Woont u in Hof van Twente? Bel dan een ander nummer: 0547 – 857000.

Reizen vanaf het ziekenhuis via Taxipoint

U reserveert een rit vanaf het ziekenhuis via de Taxipoint die in de centrale hal van het ziekenhuis staat. Hierdoor betaalt u geen 3,00 euro extra. Na reserveren komt de taxi na (ongeveer) 30 minuten. Er is een Taxipoint in de volgende ziekenhuislocaties:
•    MST: Koningsplein in Enschede
•    MST: Prins Bernhardstraat in Oldenzaal
•    ZGT: Geerdinksweg in Hengelo

Annuleren

Een rit kan tot minimaal één uur voor de gewenste vertrektijd kosteloos worden geannuleerd. Dit doet u telefonisch via het nummer 0900 1814.

Op tijd reserveren

Wanneer u uw rit minimaal een dag van te voren, vóór 21.00 uur reserveert, bent u goedkoper uit. Bij een reservering ná 21.00 uur, voor de volgende dag betaalt u €3,00 extra. Dit geldt niet voor een retourrit die u in het ziekenhuis bij een taxipoint reserveert.

 

Cookie-instellingen