Submenu

Toegankelijkheid

Regiotaxi Twente is er voor iedereen die in het bezit is van een Regiotaxi Twente pas.

Alle voertuigen hebben tegenwoordig een lage instap. De Regiotaxi is ook goed toegankelijk voor mensen met een handicap. Een rolstoel of rollator is geen probleem.

Voor het reizen in een rolstoel is met de vervoerder afgesproken dat de passagier en de rolstoel vastgezet moeten worden. U kan niet worden vervoerd als dit niet mogelijk is. Dit klinkt misschien niet vriendelijk, maar het is in uw eigen belang. Veiligheid is een belangrijk onderdeel van Regiotaxi Twente. De voertuigen voldoen aan alle comfort- en veiligheidseisen en zijn naast rolstoelenen rollators ook toegankelijk voor en kinderwagens.

Vervoer van deur tot deur

De Regiotaxi is vervoer van deur tot deur. De chauffeur meldt zich bij uw voordeur of de centrale ingang en begeleidt u naar de Regiotaxi en is behulpzaam bij het in- en uitstappen.

Scootmobiel

Een scootmobiel is in de Regiotaxi in de regel niet toegestaan. De afdeling Wmo van de gemeente kan, bij hoge uitzondering, een indicatie aan een pashouder toekennen dat tijdens het reizen met de Regiotaxi de scootmobiel wel mag worden meegenomen.
Deze moet dan wel op een juiste wijze vastgezet kunnen worden.

Cookie-instellingen