Richtlijnen Corona-virus Samen14

16-03-2020

Als OZJT/Samen14 hanteren wij de algemene richtlijnen. Deze zijn te vinden op: https://www.regiotwente.nl/over-regio-twente/pers-en-media/nieuws/1451-de-laatste-ontwikkelingen-rond-het-coronavirus-covid19-in-de-regio-twente.

Houdt u deze website goed in de gaten want de informatie kan in de loop van de tijd veranderen. Daarnaast is van belang welke richtlijnen voor uw branche gelden.

Wij vragen u op basis van de actuele geldende landelijke en regionale /lokale richtlijnen uw eigen afweging te maken. Per situatie kan het verschillen welk besluit u hier als aanbieder in neemt, onder andere omdat dit afhangt van de doelgroep die het betreft en de situatie binnen uw organisatie. We doen een beroep op u in situaties waar veiligheid in het geding is en ondersteuning noodzakelijk. 

Wij verzoeken u om ook actuele informatie over de gevolgen van het Corona virus voor uw hulpverlening en/of de opening van uw locaties te vermelden op de website van uw organisatie. Wij verwijzen gemeenten naar websites van de aanbieders voor actuele informatie m.b.t. openingstijden etc..

Van aanbieders krijgen we veel vragen over de compensatie van de niet-geleverde zorg. Daar wordt ook op landelijk niveau over gesproken. Ook bij de VNG heeft het de aandacht (zie https://vng.nl/rubrieken/onderwerpen/coronavirus). Wij wachten af wat landelijk wordt besloten

 

Cookie-instellingen